Persondatapolitik

Formålet og retsgrundlaget bag behandlingen af dine personoplysninger

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger i forbindelse med leveringen af nedenstående ydelser.

Besøg på vores hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række oplysninger om dig såsom ip adresse.

Vi bruger cookies for at tilpasse hjemmesidens indhold til dig og dermed at forbedre din brugeroplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies her

Via hjemmesiden har du mulighed for at komme i kontakt med os ved udfyldelse af et fritekstfelt. Når du udfylder fritekstfeltet beder vi dig oplyse navn, telefonnummer og e-mailadresse for at vi kan besvare din henvendelse. Vi beder dig venligst ikke oplyse følsomme eller på anden måde fortrolige personoplysninger via hjemmesidens fritekstfelt. Hvis det er nødvendigt at sende sådanne personoplysninger til os, beder vi dig anvende sikker post.

Køb og salg af biler mv.

Hvis du ønsker at benytte vores kundeservice, at prøvekøre en bil eller at indgå en aftale med os om køb eller salg af bil, vil det ofte være nødvendigt for os at indsamle og behandle, herunder videregive, dine personoplysninger med henblik på vores opfyldelse af din anmodning eller aftalen med dig. Disse personoplysninger er typisk navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, personnummer, kørekortnummer.

Værkstedsbesøg

Når du benytter vores værksted, indsamler og behandler vi en række personoplysninger for at opfylde aftalen med dig. Disse oplysninger er f.eks. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Øvrigt

Vi kan indsamle og behandle dine personoplysninger, hvis vi efter lovgivningen er berettiget eller forpligtet hertil, f.eks. lovhjemlede indberetningspligter, eller med henblik på at forsvare retskrav.

Vi kan derudover behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os over for dig. Vi udsender dog kun markedsføringsmateriale via e-mail, hvis du har givet dit samtykke hertil, medmindre vi efter lovgivningen er berettiget til at kontakte dig uden et sådant samtykke.

I øvrige tilfælde vil vi altid indhente dit samtykke forinden vores indsamling og behandling af dine personoplysninger.

Modtagere af dine personoplysninger

I forbindelse med leveringen af ovennævnte services, kan det være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til følgende modtagere:

-SKAT

- Forsikringsselskaber

- Pengeinstitutter

- Forsikringsselskaber

Vi har desuden mulighed for at overlade dine personoplysninger til en eller flere databehandler, som under vores instruks og ansvar bistår os med tekniske løsninger til behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. udbydere af it-systemer mv.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe de er nødvendige for opfyldelsen af ovenstående formål eller andre formål, som er forenelige hermed.

Vores opbevaring og behandling af dine personoplysninger sker under iagttagelse af passende og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, herunder tavshedspligt, som alle vores medarbejder er underlagt.

Samtykke

Når vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, skal vi oplyse dig om, at du altid kan trække samtykket tilbage.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vores behandling af dine personoplysninger ophøre, medmindre vi er berettiget eller forpligtet til at lade behandlinger, herunder opbevaringen, fortsætte på et andet grundlag.

Vi gør opmærksom på, at tilbagekaldelsen af samtykket ikke har indflydelse på lovligheden af den behandling der er sket forinden samtykkets tilbagekaldelse.

Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, bedes du venligst kontakt os.

Dine rettigheder

Med visse lovbestemte undtagelser har du ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler for dig.

Du kan bede os slette dine personoplysninger, medmindre vi har ret til at forsætte behandlingen på et andet grundlag, f.eks. hvis behandlingen er nødvendig for at forslå er retskrav.

Du kan desuden bede os berigtige eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og behandling af dine personoplysninger.

Endelig kan du under visse omstændigheder bede os udlevere dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, ligesom du kan bede os overføre disse oplysninger til en anden modtager.

Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder, bedes du venligst kontakt os.

Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi er forpligtet til at sikre, at uvedkommende ikke udøver ovennævnte rettigheder i dit navn. Derfor kan vi bede dig om legitimation, forinden vi opfylder din anmodning.

Andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links eller henvisning til andre hjemmesider, herunder hjemmesider tilhørende vores samarbejdspartnere.

Vi er ikke ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider eller udbydernes behandling af dine personoplysninger. Derfor anbefaler vi, at du orienterer dig i privatlivspolitikken på disse hjemmesider.

Ændring af denne privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til uden varsel at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Vi beder dig derfor løbende holde dig opdateret med den seneste version.

Klage

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, bedes du gøre dette skriftligt til os via e-mail eller brev.

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet. Nærmere information finder du på www.datatilsynet.dk.

Kontakt os

Hvis du ønsker at udøve ovenstående rettigheder eller i øvrigt måtte have spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakt os.

Jens Fisker Automobiler A/S

CVR-nr.: 30546849

Håndværkervej 18

8600 Silkeborg

Telefon: 86202710

E-mail : salg@jensfisker.dk

Version 1.0 03/2019